Pogoji uporabe

Predgovor k pogojem uporabe

Ti pogoji uporabe veljajo za aplikacijo "Leksi" (v nadaljevanju aplikacija).

Spoštovani študentje!

Zasnova naše aplikacije temelji na želji, da enostavno in organizirano preživljate vaš študijski vsakdan, pri čimer je vaša zasebnost naša glavna prioriteta.

Ne glede na to, kje ste, vam aplikacija omogoča dostop do vseh pomembnejših spletnih mest vaše univerze oz. fakultete. Kako deluje? Aplikacija je po meri narejen brskalnik, ki deluje podobno kot spletni brskalniki, kot so: Google Chrome, Firefox, Safari ali Microsoft Edge. Optimizirana je tako, da za študij potrebne spletne strani prikaže v mobilni obliki. Leksi predstavlja le grafični vmesnik med spletno stranjo in končnim uporabnikom. Podatki iz spletnih strani so le grafično obdelani.

Kot zagonsko podjetje smo neodvisni od večine visokošolskih zavodov, ki jih podpiramo, in z njimi nimamo sklenjenega uradnega sodelovanja. Če imate pomisleke glede prijave v Leksi s svojim računom, preberite naše pogoje uporabe in pravilnik o zasebnosti.

Za uporabo Leksi appa se je potrebno v aplikacijo pri prvem zagonu vpisati z svojim uporabniškim imenom in geslom, pri čimer se ta šifrirata in shranita izključno na mobilno napravo. Avtorjem ali zunanjim organizacijam nista nikoli znana. Prijavni podatki so posredovani zgolj na strežnik uporabnikove fakultete oz. na spletni naslov, za katerega je bilo uporabniško ime in geslo vpisano. Če imate vprašanja ali želite povratne informacije o aplikaciji, vas prosimo, da nas kontaktirajte na leksi@wordpress.leksi.si.

Želimo vam prijetno uporabo aplikacije!

Pogoji uporabe in politika zasebnosti

Aplikacijo Leksi (v nadaljevanju aplikacijo) je razvil in upravlja Leksi digitalne rešitve za univerze d.o.o., Pri šoli 35, 2354 Bresternica (v nadaljnjem besedilu "Leksi").

Leksi digitalne rešitve za univerze d.o.o.,
Matična številka: 8522685000
Davčna številka: 91293685

Pri šoli 35,
2354 Bresternica, Slovenija

leksi@wordpress.leksi.si
leksi.si

  1. Odgovornost:

Aplikacija je poseben brskalnik, ki vsebuje različne vnaprej določene spletne povezave, tudi od univerz. Leksi ne prevzema odgovornosti za aktualnost, pravilnost, ali razpoložljivost predstavljenih vsebin, saj te podatke zagotavlja izbrana univerza oz. fakulteta in niso odvisne od delovanja aplikacije. Leksi ne odgovarja za napake v aplikaciji.

Odgovornost za izgubo podatkov je izključena. V okviru zakonskih možnosti Leksi odgovarja izključno za hudo malomarna in naklepna ravnanja, iz katerih bi nastala študentu škoda. Odgovornost za izgubo osebnih podatkov ali škode na aparatih končnih uporabnikov je v celoti izključena, ne glede na naravo škode. Izvajalec ne odgovarja za tehnične motnje, za napake v omrežju ali druge motnje v Aplikaciji.

2. Obseg storitev:

Nekatere informacije, predstavljene v tej aplikaciji, prihajajo iz ustrezne univerze. Aplikacija služi izključno za vizualno pripravo podatkov, s čimer se uporabnik strinja s sprejemom pogojev uporabe. Leksi si pridržuje pravico do spremembe, dopolnitve, brisanja ali odstranjevanja obsega aplikacije, pa tudi storitev, ki se ponujajo brez predhodnega obvestila in brez kakršnega koli razloga.

3. Vsebina zunanjih spletnih strani:

Če je vsebina spletnih mest tretjih oseb prikazana v aplikaciji, je odgovornost Leksi in izbrane univerze izključena. Leksi ne preverja vsebine zunanjih povezav.

4. Stiki:

Aplikacija ne dostopa do nobenih kontaktnih podatkov v napravi.

5. Dostop do netočnega položaja:

Aplikacija aktivira informacije, ki jih ponudi podjetjema Google ali Apple o lokaciji naprave, da bi dosegla približen položaj naprave.

6. Dovoljenja naprave:

Aplikacija uporablja samo funkcije operacijskega sistema (API-ji) na način, ki ga določa operacijski sistem.

7. Internetna povezava:

Aplikacija potrebuje dostop do interneta za neposredno pridobivanje podatkov in posredovanje uporabniku. Obdelava in priprava podatkov poteka preko infrastrukture Leksi.

Aplikacija prenaša podatke samo v kontekstu, ki je opisan v pravilniku o zasebnosti.

8. Pravilnik o zasebnosti:

Varstvu vaših podatkov pripisujemo velik pomen.

Za pravne spore, ki so posledica uporabe, se uporablja samo slovensko pravo.

© 2020 Leksi - Made with
in Slovenia.