Pogoji Uporabe

Z aplikacijo Leksi želimo omogočiti enostavno, učinkovito in hitro organizacijo vseh elektronskih, s študijem povezanih storitev kot so: urnik, gradiva, novice, zabave, ponudba študentske prehrane itd.

V izogib skrbem glede varstva tvojih osebnih podatkov si preberi celotne pogoje uporabe.

1. Kako deluje Leksi?

Aplikacija je po meri narejen brskalnik, ki deluje podobno kot spletni brskalniki: Google Chrome, Firefox, Safari ali Microsoft Edge. Optimizirana je tako, da za študij potrebne spletne strani prikaže v mobilni obliki.

2. Izvor, shranjevanje in obdelava podatkov

V aplikaciji prikazani podatki so v celoti pridobljeni od spletih strani izbranih fakultet ter ostalih organizacij in ponudnikov študentskih vsebin.

Geslo in uporabniško ime se ob prvi prijavi shranita izključno na mobilno napravo, prijavni podatki pa so posredovani zgolj na strežnik uporabnikove fakultete. Nekateri podatki, ki so ustvarjeni ali pridobljeni med delovanjem aplikacije, se samodejno shranijo na mobilno napravo, kar omogoča nemoteno uporabo aplikacije tudi brez internetne povezave. Pridobljeni podatki se pri tem nikoli ne pošiljajo na naše strežnike, niti se ne posredujejo zunanjim organizacijam. S pomočjo Googlove aplikacije Firebase beležimo zgolj anonimne informacije, ki omogočajo izboljšavo in optimizacijo aplikacije.

Za natančnost in točnost podatkov, pridobljenih od storitev fakultet in terciarnih podjetij, ne odgovarjamo.

3. Internetna povezava

Aplikacija internetno povezavo uporablja za dostop do aktualnih podatkov. Leksi je možno uporabljati tudi brez internetne povezave, vendar za optimalno delovanje aplikacije priporočamo uporabo z internetno povezavo.

4. Zunanje spletne strani

Leksi omogoča tudi dostop do terciarnih spletnih strani, ki jih posamezna fakulteta ne ponuja. Te strani so v aplikacijo vključene izključno zaradi pomembnosti informacij, ki jih nudijo študentom in z njimi ne delimo nikakršnih osebnih podatkov uporabnikov.

5. Dostop do lokacije

Pri funkcijah za iskanje restavracij bo aplikacija s tvojim dovoljenjem dostopala do tvoje lokacije, pri čemer nam ta nikoli ne bo znana.

6. Ostalo

Kot majhno zagonsko podjetje smo od večine fakultet neodvisni in z njimi nimamo podpisanega uradnega sodelovanja.

Leksi si pridržuje pravico do dopolnjevanja, brisanja, odstranjevanja in spreminjanja obsega aplikacije ter ponujenih storitev brez predhodnega obvestila ali posebnega razloga.

Če imaš pomisleke ali vprašanja glede aplikacije nam piši na e-poštni naslov info@leksi.si