Leksi - 5 vrednot podjetja
October 7, 2020

Kakovost, vključevanje, doslednost, varnost, ljubezen. To je pet glavnih vrednot, na katerih temelji delo Leksija. Predstavljamo kratek vpogled v našo filozofijo. 

Na poti do učilnice se je izgubil. Debeli betonski zidovi kleti univerze onemogočajo internetno povezavo in ni dostopa do univerzitetne spletne strani. Študent informatike Andraž Hajdenkumer zamuja na predavanje, kar ga jezi. Je leto 2017 in ni aplikacije, s katero bi lahko hitro preveril, katero predavalnico išče. Istega popoldneva naj bi programiral prvi prototip aplikacije Leksi.

Aplikacija, ki se je razvila iz preproste ideje, je danes zanesljiv pomočnik skoraj 10.000 študentom. Leksi, aplikacija za organizacijo vašega študija, in ekipa, ki stoji za njo, sta od takrat napredovala in se razvila, še vedno pa ostajata zvesta svojim vrednotam, na katerih je zraslo podjetje.

Skupino Leksi sestavljajo kreativni in radovedni razvijalci ter komunikatorji, ki si delijo veliko poslanstvo: z varnimi storitvami nuditi stalno podporo študentom in univerzam.

Zakaj? Ker je izobraževanje ključ do zrele, srečne in trajnostne družbe, Leksi pa s svojim razvojem prispeva k učinkoviti in sodobni organizaciji dela na področju visokega šolstva.

№ 1 - Kakovost

Od študentov za študente. Geslo in vodilo aplikacije, ki je določilo smer, v kateri ekipa aplikacijo intenzivno razvija od leta 2017. Za vzdrževanje in razvoj aplikacije skrbi izkušena in skrbna skupina razvijalcev. Zahvaljujoč se nenehnemu procesu komunikacije med študenti, univerzami in razvijalci, nadaljnji razvoj vedno temelji na željah uporabnikov, pri tem pa se upošteva najvišja stopnja zagotavljanja kakovosti in varnosti.

№ 2 - Varnost

Zaščita in varnost podatkov sta prioriteti ekipe Leksi. Varnost zagotavljamo z zmanjševanjem dostopa do podatkov na najnižjo stopnjo. Univerzitetni podatki naših uporabnikov vedno ostanejo na univerzitetnih strežnikih. Uporabniško ime in geslo univerzitetnega računa sta šifrirana samo na območju, ki je zaščiteno z operacijskim sistemom na končni napravi uporabnika.

Zaščita in varnost podatkov sta prioriteti ekipe Leksi - Slika: Pexels

Strežniki Leksi, ki se nahajajo izključno v Evropski uniji, omogočajo najvišjo raven varnosti in zaščite podatkov. Podatki, kot so osebni koledarski vnosi se za varnost podatkov kot varnostna kopija shranjujejo tudi izključno na strežnikih v Evropski uniji.

№ 3 - vključevanje

Leksi je vključujoč - na vseh ravneh. Ali ste na primer vedeli, da lahko tudi slabovidni študentje uporabljajo aplikacijo Leksi? Zahvaljujoč se dostopnosti in preglednosti aplikacije, se lahko študentje z okvaro samostojno gibljejo in učijo tudi v kampusu. Leksi je vključujoč za študente več univerz. Aplikacijo lahko uporabljajo na univerzah, in si tako enostavno organizirajo študij z več univerzitetnimi sistemi, poštnimi računi itd.

Vključevanje je za Leksi bistvenega pomena tudi pri delu z univerzami. Aplikacija Leksi ne nadomešča univerzitetnih sistemov, temveč številne sisteme integrira v eno priročno aplikacijo. Mobilna storitev je idealen dodatek za študente in univerze. Ni pomembno, koliko sistemov ima univerza - vse jih lahko jasno najdete v aplikaciji.

№ 4 - vztrajnost

"Želimo zgraditi podjetje in korporacijsko kulturo, ki bo trajna in dosledna," je bilo ustanoviteljem Leksija jasno od samega začetka. Zato ne samo pri razvoju aplikacije, temveč tudi pri sodelovanju z univerzami in predstavniki univerz ter pri komunikaciji z uporabniki aplikacijo, skrbimo, da so vsi ukrepi trajnostni. Le tako lahko študentje in univerze zaupajo, da jim bo Leksi zagotovo stal ob strani tekom celotnega akademskega procesa. Del tega trajnostnega partnerstva je kultura odprtih povratnih informacij, s katero se aplikacija Leksi in izbirni dodatni moduli še naprej razvijajo. To zagotavlja, da se Leksi še naprej trajnostno razvija kot celostno podjetje.

№ 5 - ljubezen

Za nas je Leksi znamka ljubezni. Blagovna znamka, ki je tako privlačna za uporabnike, da ne predstavlja le prednosti pred drugimi blagovnimi znamkami, ampak je celo ljubljena. Pri Leksi lahko to razberete iz navdušenja študentov in univerz ter predanosti, s katero ekipa Leksi razvija aplikacijo. Ostanite zvesti znamki ljubezni, saj aplikacija dejansko spremlja študente skozi celotno akademsko življenje. 

In za ekipo Leksi? Zanje je "Leksi - aplikacija za vaš študij" postala aplikacija za življenje.

Prikaži vse objave
© 2020 Leksi - Made with
in Slovenia.